/>

Science årets tema på Norlandia Quest

Science är årets tema på Norlandia Quest. Under en vecka i februari utforskar barn och pedagoger området vetenskap i alla dess former. Hur andas insekter? Hur långt är det till månen? Varför fryser vatten till is? Det finns mycket spännande att lära sig mer om.

Norlandia Förskolor har som målsättning att våra barn ska utvecklas till att bli mer nyfikna, utforskande och kreativa. Vårt pedagogiska arbetssätt Kunskap & Innovation är vårt främsta verktyg för att uppnå vårt mål. Ett viktigt inslag i Kunskap & Innovation är Norlandia Quest, ett årligt arrangemang där alla våra förskolor i Sverige, Norge, Finland och Nederländerna deltar. Varje Norlandia Quest är utformat med ett årligt tema som lanseras inför varje år.

Genom årets tema ”science” är vår målsättning att våra barn och pedagoger ska vidga vyerna och lär sig mer om området vetenskap. Lek, projekt, experiment, utforskande, aktiviteter och studiebesök är några programpunkter som äger rum på Norlandia Förskolors verksamheter runtom i Sverige. Dessutom bjuder många förskolor in till öppet hus samt uppdaterar sina sociala mediekanaler för att visa upp sitt arbete för omvärlden.

Låt Norlandia Quest 2018 börja!

Följ arbetet på Facebook.